Woning kopen in de regio Haaglanden

Je wilt graag je droomhuis kopen in de regio Haaglanden. Maar hoe pak je dit aan en hoe gaat dit verder in zijn werk? Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen.
Wij weten wat voor emoties er bij het kopen van een woning komen kijken, daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen!

Hoe beginnen we

Wij brengen samen met jou in kaart wat je wensen en eisen zijn. Hierna houden we de markt voor je in de gaten en krijg je geregeld het nieuwste aanbod passend bij jouw zoekprofiel. Ook gaan we mee met bezichtigen van woningen en onderzoeken we bijvoorbeeld de risico’s op achterstallig onderhoud, een slechte fundering of verborgen gebreken. Verder kijken we of de vraagprijs wel reëel is. Ook een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) is belangrijk en vanuit de overheid verplicht.
We beantwoorden jouw vragen over de omgeving, voorzieningen en veiligheid. Daarnaast geven we advies en tips en voeren de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar. Dit doen we altijd met een kritische blik waarbij jouw belang voorop staat.

Na de aankoop

Na de aankoop is er de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van de eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan we met je mee naar de notaris. Daarnaast geven we je advies over bijvoorbeeld bouwkundige keuringen, aannemers, notarissen, hypotheken, taxatierapporten, verzekeringen, nutsvoorzieningen en duurzaam wonen.

Waarom Ton Bos Makelaardij als aankoopmakelaar?

  • Het nieuwste aanbod passend bij jouw zoekprofiel
  • Wij zijn de specialist in jouw regio, stad en wijk
  • Wij onderhandelen kundig en gedreven, jouw belang staat daarbij altijd voorop
  • Wij begeleiden en ontzorgen je tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht

Afspraak maken met een aankoopmakelaar?

Onze aankoopmakelaars helpen je graag bij het aankoopproces in Den Haag en omliggende gemeenten.
Wij zijn ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar voor afspraken. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 070 323 60 60 of één van de andere mogelijkheden op onze contact pagina.

Beoordelingen en referenties

Gemiddelde waardering 5.0 sterren