Taxatie

Een woning laten taxeren is niet alleen van toepassing wanneer u een huis aankoopt. Ook voor een verbouwingsfinanciering of het oversluiten van uw huidige hypotheek is een dergelijk rapport nodig. Ton Bos Makelaardij voert graag uw taxatie uit in Den Haag en de omliggende gemeenten.

Betrouwbare waarde

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een woning. Uiteraard is de staat van een woning belangrijk. Maar de waarde wordt ook beïnvloed door de omgeving, de ligging en vraag en aanbod van lokale omgeving. Ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid wegen mee. Wij hebben de lokale kennis en expertise om uw woning op basis van al deze factoren op juiste waarde te schatten.

Dienstverlening

Wij streven ernaar dat u binnen 3 werkdagen na opname uw rapport in handen heeft. Zo kunt u snel weer aan de slag met de verkoop, aankoop en/of financiering van uw woning.

 

Waarom Ton Bos Makelaardij als aankoopmakelaar?

  • Het nieuwste aanbod passend bij jouw zoekprofiel
  • Wij zijn de specialist in jouw regio, stad en wijk
  • Wij onderhandelen kundig en gedreven, jouw belang staat daarbij altijd voorop
  • Wij begeleiden en ontzorgen je tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht

Afspraak maken met een taxateur?

Onze taxateurs helpen u graag bij het taxeren van uw woning in Den Haag en de omliggende gemeenten. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze taxateurs om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 070 323 60 60 of één van de andere mogelijkheden op onze contact pagina.