Rotterdambaan 18

Wij en Ton Bos Makelaardij vinden we een prima makelaar. We raden iedereen om gebruik te maken van hun diensten.

Zwaluwsingel 32

Zeer duidelijke communicatie. Goed bereikbaar. Handelt goed en snel. Heeft ruim voldoende kennis van de onroerend goed markt. Goed in onderhandelen over prijs en voorwaarden.

M.H. Trompstraat 24

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact was zeer goed en ik ben dan ook erg tevreden met de samenwerking. Ik zou zeker deze makelaardij aanbevelen.

Notenplein 5

Zeer prettig contact met de makelaar! Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als bij de verkoop van onze huidige woning heeft hij ons bijgestaan. Goede kennis van de markt en zeer toegankelijk. Altijd bereikbaar voor vragen. Wij zijn heel tevreden!

Geweldige dienstverlening

Geweldige dienstverlening! Een enthousiast team, goede energie en resultaatgericht. Communicatie verloopt heel prettig en snel. Geen vraag is teveel en dankzij het team van WIJ met ToN Bos Makelaardij is aankoop geslaagd!!

Perfect geadviseerd

Ik heb in het verleden vaker samengewerkt met Ton Bos makelaardij. En altijd naar grote tevredenheid. Ook bij deze aankoop heeft Ton Bos makelaardij mij perfect geadviseerd. Eerlijk en open, deskundig, altijd bereikbaar en uiterst vriendelijk. Met als resultaat de...

Erop vertrouwen geen miskoop te doen

Het contact met eerst Ard en later Raymond van Ton Bos makelaars verliep erg prettig en soepel. Dankzij de deskundigheid van Raymond voelden wij ons op ons gemak in het proces en konden we er erop vertrouwen geen miskoop te doen. We konden bij hem terecht met al onze...

Meedenkend in de situatie en enthousiast

In het verleden al eens contact gehad met TonBos en daardoor weer terug gekomen. Het contact verliep goed, prettig. Goed bereikbaar, meedenkend in de situatie en enthousiast. De afspraken waren snel gemaakt en de aankoop is goed verlopen.

Vakkundig geholpen bij zowel de verkoop als aankoop.

Vakkundig geholpen bij zowel de verkoop als aankoop. Persoonlijk contact. Snel schakelen. Kleinschalig opgezet. En ze laten zich -volgens mij- niet zo meegaan in de huizengekte. Geen cowboy gedrag. Doe maar beetje normaal. Heel tevreden. Zeker aanrader!